Producten en verhuur

Houtsnippers

Houtsnippers kunt u in verschillen fracties afnemen en zijn uitermate geschikt voor slibverwerking, biomass-centrales, kachels en tuinderijen. Voor particulier gebruik zijn de houtsnippers uitermate geschikt als bodembedekkers.

Verhuur van materieel

Wilt u zelf aan de slag maar heeft u het juiste materieel niet? Bij de Firma A. Beeftink & Zn. kunt u onder andere een trilplaat, wals en stenenknipper huren voor het verwerken van bestratingmaterialen.

- eigen gewicht trilplaat rotary 585kg;
- eigen gewicht trilplaat amman 83kg;
- eigen gewicht trilwals 743kg.

Diensten

Bosbouw

In de afgelopen jaren heeft onze firma een sterke ontwikkeling doorgemaakt in de machinale bosbouw. Wij beschikken over een modern machinepark dat mogelijkheden biedt voor zowel groot- als kleinschalige projecten. Ervaren medewerkers verzorgen het kappen en vellen van bomen en verwerken de restanten na het het frezen en klepelen tot compost. De grond is daarna geschikt voor het planten van bomen.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het versnipperen van hout tot verschillende fracties voor diverse opdrachtgevers, waaronder slibverwerkingsbedrijven, biomass-centrales, kachels en tuinderijen. Maar ook particulieren weten ons te vinden voor de levering van houtsnippers.

Grondwerk

Bij de aanleg van een verharding/groenvoorziening is de bodemgesteldheid van groot belang. Als er sprake is van een slechte bodemgesteldheid kunnen er onregelmatige verzakkingen ontstaan. Tot de grondwerkzaamheden behoort onder meer het ontgraven en aanvullen van bouwputten. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor het renoveren van tuinen, het aanleggen van paardenbakken, het verharden van inritten en het schaven van bospaden, zandwegen en dergelijke.

Wij bieden mogelijkheden voor zowel groot- als kleinschalige projecten.

Landschapswerken

Mede door het gebruik van cultuurland wordt het voor veel planten en dieren moeilijk om een geschikte leefplaats te vinden. Het is belangrijk dat de natuur de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van natuurgebieden blijkt tegenwoordig steeds moeizamer te verlopen, hierdoor krijgt het achterstand en verliest het evenwicht.

Tot het aanleggen van landschapswerken behoort onder meer het afplaggen van natuurterreinen, het aanleggen en opschonen van sloten, vennen, poelen en het herstellen van bospaden. Deze werkzaamheden zijn de aanzet tot het verkrijgen van een ‘gezond’ stuk natuur en het zelfherstellend vermogen zorgt daarna voor een goede, natuurlijke ontwikkeling.

Sloopwerken

Wij hebben ruime ervaring, beschikken over de juiste machines en goed opgeleid personeel om bouwwerken gecontroleerd en met precisie te slopen. De medewerkers verzamelen het afval, en voeren het vervolgens af naar de daarvoor bestemde verwerkingsbedrijven. Voor de verwijdering van asbest zetten wij een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf in. Dit bedrijf stelt zich verantwoordelijk voor het schoon en bouwrijp opleveren van het terrein.

Bestratingen

Als het gaat om bestratingen voorzien wij zowel bedrijven als particulieren van straat- en sierstraatwerken. Wanneer u nog niet zeker bent over de keuze van uw materiaal bent u bij ons aan het juiste adres voor een passend advies. Naast de materiaalkeuze bieden wij daarbij de volgende diensten aan om u van een totaalpakket te voorzien:

- afgraven en afvoeren van grond;
- leveren en aanbrengen van zand;
- het uitzetten van maten en hoogte;
- leveren en verwerken van de bestratingsmaterialen;
- afvoeren van restafval.

Gladheidsbestrijding

De Firma A. Beeftink & Zn. kan u in de wintermaanden van dienst zijn wat betreft de bestrijding van gladheid. Kleinere trekkers met sneeuwschuiver en/of bezem en/of zoutstrooier komen bij particulieren en ondernemers de gladheid bestrijden, of het nu gaat om een parkeerplaats of weg.

Copyright © 2010 Firma A. Beeftink & Zn.