Machines

Selecteer een werkgebied

Selecteer hieronder het werkgebied dat voor u van toepassing is.

Bosbouw

Hesston houtversnipperaar
De ruim 350 pk sterke versnipperaar met hydraulische kraan, versnipperd bomen en takken tot 60cm doorsnee. De grootte van de houtsnipper kan worden ingesteld van 0,5 tot 2,5 cm, deze worden onder andere gebruikt in tuinen, wandelpaden en houtkachels.

De machine is om te bouwen met een laimet versnipperaar om houtsnippers van 10cm x 10cm x 1cm te maken.
Rudnick Enners houtversnipperaar
Deze machine versnippert stamhout van 6mm tot 12mm stukjes. De invoer van het hout is tot 40cm doorsnee mogelijk. Houtsnippers kunnen worden gebruikt voor paardenbakken, rokerijen, showrooms, creatieve doeleinden en onder speeltoestellen.

De houtsnippers kunnen in diverse kleuren worden geleverd.
Claas frees
Deze machine is ontwikkeld om grote vermogens (440 pk) te kunnen overbrengen naar een speciale frees, die alle struiken, stobben, resthout en groenafval kan verkleinen, zodat het materiaal te composteren is. Het terrein wordt op deze manier bouwrijp gemaakt of is geschikt om opnieuw geplant te worden.
Bomenschaar
Bomen en takken tot 30 cm doorsnede worden met gemak doorgeknipt. De bomenschaar klemt zich doormiddel van 6 tanden om de boom waarna de schaar de boom doorknipt. Het afgeknipte deel staat geklemt tussen de bovenste tanden en voorkomt dat het afgeknipte deel naar beneden komt.
Stobbenschaar
De stobbenschaar zorgt voor het verkleinen van grote gerooide stobben, zodat deze verder verwerkt kunnen worden in de Grizzlyfrees. Tevens is de stobbenschaar te gebruiken voor het kloven van grote stammen.
Stobbenfrees
Stobben verwijderen zonder beschadiging van leidingen, kabels en bestrating. De stobbenfrees is bevestigd aan de hydraulische kraan, het voordeel hiervan is het bereik van 7m.
Sorteerklem
De sorteerklem wordt veelal ingezet bij sloopwerken en houtverwerking.
Slagmaaier
De slagmaaier maait tot ca. 15 cm dik hout. Deze machine is ideaal voor het maaien van taluds en ongelijke terreinen. Hierbij kunt u denken aan bijv. kanalen of spoorwegen.
Uitrijwagen
De Timberjack 810c wordt ingezet voor het vervoeren van hout.

Copyright 2010 Firma A. Beeftink & Zn.